USB people in oranje!

USB voetballer van het jaar! U hoort het laatste nieuws bij de oranjespecialist. USB people nu ook in het oranje verkrijgbaar!

Voetballer van het jaar!

USB voetballer van het jaar! U hoort het laatste nieuws bij de oranje specialist. USB people nu ook in het oranje verkrijgbaar! Met de USB voetballer heeft u een fantastisch nieuw oranje relatiegeschenk in handen.

Multifunctioneel!

De USB voetballer staat niet alleen leuk op uw bureau, hij is op meerdere posites inzetbaar. Deze voetballer is namelijk voorzien van een USB-stick! Al uw gegevens opgeslagen op deze USB voetballer. U kunt zich toch geen betere USB-stick wensen tijdens deze voetbalzomer!

Shirtsponsor gezocht!

Deze leuke USB voetballers zijn leverbaar met een geheugen van 64 MB tot 1 GB en eventueel te voorzien van uw logo! Gaat uw voorkeur uit naar een originele voetballer zonder shirtreclame dan is er ook nog de optie om de verpakking te voorzien van uw naam, logo of boodschap!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen