Oranje kleding!

Kijken naar het Nederlands elftal in stijl met oranje kleding van deOranjespeciailst.nl. Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje kleding! deOranjespeciailst.nl biedt de leukste oranje kleding aan om uw bedrijf te promoten tijdens het WK van 2010. Wilt u scoren tijdens het WK?

Mis deze kans niet en bestel oranje kleding bij deOranjespeciailst.nl! De oranjekoorts slaat weer toe deze zomer en heel Nederland zal oranje gekleurd zijn. deOranjespeciailst.nl biedt verschillende oranje kleding aan zodat u uw personeel, klanten of relaties kunt verassen.

Oranje koorts!

Het WK voetbal vindt deze zomer plaats in Zuid Afrika en dan barst de oranje gekte weer los! Natuurlijk is Nederland weer vertegenwoordigd op hét voetbalevenement van dit jaar.

Mogelijkheden

Bij oranje kleding kunt u ook denken aan polo's en oranje pakken, maar ook kleding als sjaaltjes en hoedjes. Dit zijn enkele producten uit ons assortiment om dit WK oranje te kleuren. Ook is het mogelijk om zelf je geschenk(en) samen te stellen uit verschillende soorten kleding stukken.

Heeft u zelf een leuk idee?

Wacht niet langer! Stel uw idee voor aan deOranjespeciailst.nl en samen zullen wij uw idee realiseren.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen