Oranje gadgets!

Het WK voetbal staat weer voor de deur. Het toernooi speelt zich voor de eerste keer af in Zuid Afrika. deOranjespecialist.nl biedt de leukste oranje gadgets aan om uw bedrijf te promoten tijdens het WK van 2010. WK Voetbal 2010 !

Het WK voetbal vindt deze zomer plaats in Zuid Afrika. Het WK start officieel op 11 juni en 204 Landen hebben zich aangemeld voor de kwalificatie van het WK, waarvan er uiteindelijk maar 32 mee zullen doen. Het Nederlands elftal heeft zich inmiddels als een van de eerste landen geplaatst voor het WK.

Gadgets, gadgets en nog eens gadgets!

Wij Nederlanders hebben de reputatie ons flink uit te dossen met de leukste oranje gadgets voor de wedstrijden en zo ons elftal aan te moedigen.

Om dit WK voetbal een echt oranje WK te maken bent u bij deOranjespecialist.nl op het juiste adres voor verschillende oranje gadgets!

Om de straten van Nederland oranje te krijgen bieden wij verschillende oranje gadgets aan zodat u uw personeel, klanten of relaties aangenaam kunt verrassen.

 

Oranje gadgets als sjaaltjes, pennen ,oranje shirts, usb-sticks zijn enkele producten uit ons assortiment om dit WK oranje te kleuren. Ook is het mogelijk om zelf je geschenk samen te stellen uit verschillende oranje gadgets.

Heeft u zelf een leuk idee?

Wacht dan niet langer! Stel uw idee voor aan deOranjespecialist.nl en wij verzorgen u uw persoonlijk relatiegeschenk.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen