Met SLOFFIE op de bank

Speciaal voor de bankzitters tijdens de wedstrijd presenteren wij de SLOFFIE! De SLOFFIE is een comfortabele pluchen slof in de vorm van een voetbalschoen...

Bankzitters

Speciaal voor de bankzitters tijdens de wedstrijd presenteren wij u de SLOFFIE! Natuurlijk kunnen de reservespelers van oranje deze sloffen aan tijdens de wedstrijd. Maar ze zijn met name bedoeld zodat u om lekker warm thuis op de bank de wedstrijden kan bekijken.

Comfortabel

De SLOFFIE is een comfortabele pluchen slof, in de vorm van een voetbalschoen en voorzien van een stevige rubberen zool. Door de veter, de flap en de rubberen noppen aan de onderkant ziet de SLOFFIE er ook uit als een échte voetbalschoen.

Voor binnen & buiten

SLOFFIE is gemaakt van de zachte stof pluche waardoor de slof warm en comfortabel aanvoelt. Door de stevige rubberen zool is het mogelijk om de voetbalslof niet alleen in huis maar ook om het huis te dragen.

Assortiment

Het assortiment van SLOFFIE bestaat uit 19 modellen van 17 landen. Tevens kunnen wij special voor u custom made SLOFFIES maken. Een origineel en comfortabel geschenk voor uw relaties, klanten en personeel.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen