De oranje toeter!

De Vuvuzela toeter

Volg de laatste voetbaltrend en zorg voor een hoop herrie met de oranje vuvuzela toeter tijdens het WK. Deze toeter is dé gadget van het WK in Zuid Afrika.

Een vuvuzela is een Zuid-Afrikaans blaasinstrument van hout of plastic, dat een enkele toon produceert. Het blaasinstument is voornamelijk bekend in landen gelegen in het zuiden van Afrika. De hoorn is circa 62 cm lang en door op een bepaalde manier te blazen komt er een geluid van circa 130 decibel uit.

Mogelijkheden

De vuvuzela is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo is hij ook als oranje toeter verkrijgbaar, speciaal voor ‘ons’ Nederlands elftal. Het is ook mogelijk om de toeter verder te customizen naar uw wensen, zodat bijvoorbeeld uw eigen logo of slogan op de oranje toeter komt te staan.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen