De oranje shirts!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje shirts! Bent u dus op zoek naar oranje shirts, stop dan nu met zoeken! Dé oranjespecialist heeft namelijk diverse oranje shirts voor u. Oranje shirts!

Laat de leeuw deze zomer niet in zijn hempie staan, maar sta samen in oranje shirts!

Bent u dus op zoek naar oranje shirts, stop dan nu met zoeken! deOranjespeciailst.nl heeft namelijk diverse oranje shirts voor u in het assortiment om uw bedrijf te promoten tijdens het WK voetbal van 2010.

Wilt u ook uw custom made oranje shirt?

Het is mogelijk om uw eigen logo of slogan op de oranje shirts te laten drukken, om de oranje shirts volledig naar uw wens te customizen. Om u een indruk te geven en enigszins het oranjegevoel alvast op te wekken kunt u een kijkje nemen in ons assortiment. Het assortiment van deOranjespeciailst.nl varieert van polo's voor mannen, vrouwen en kinderen tot bondscoach- en boevenpakken.

Zorg dat u tijdens dit WK niet buitenspel komt te staan, maar promoot uw bedrijf deze zomer tijdens het voetbal evenement van het jaar!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen