De oranje pet!

Zorg dat u deze zomer in de basis komt te staan en gooi er dus niet met de pet naar. deOranjespecialist.nl heeft diverse oranje petten in het assortiment om uw klanten of relaties mee te verrassen. Oranje pet

Zorg dat u deze zomer in de basis komt te staan en gooi er dus niet met de pet naar. deOranjespecialist.nl heeft diverse oranje petten in het assortiment om uw klanten of relaties te verrassen.

Wat zet jij op je hoofd?

Om het Nederlands elftal goed aan te moedigen deze zomer is het traditie voor de meeste Nederlanders om uitbundig verkleed te gaan. Uw kostuum is natuurlijk niet af zonder toepasselijk hoofddeksel. Om die reden heeft deOranjespecialist.nl verschillende oranje petten in het assortiment. De oranje pet komt in verschillende varianten, van pet tot pruik, van bandana tot een oranje biermuts, de mogelijkheden zijn eindeloos bij deOranjespecialist.nl!

Ook is het mogelijk om uw logo of slogan op de oranje pet te laten drukken. Zo steunt u het Nederlands elftal en promoot u uw bedrijf tegelijk!

Wacht dus niet langer en bestel bij deOranjespecialist.nl, want deze oranje pet is een must have voor deze zomer!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen