De oranje hoed!

Zorg dat u deze zomer in de basis komt te staan en gooi er dus niet met de pet naar, maar zet een mooie oranje hoed op! deOranjespecialist.nl heeft diverse oranje hoeden in het assortiment om uw klanten, relaties of werknemers te verrassen.

Het WK voetbal 2010

Het WK voetbal van 2010 komt er weer aan en deze editie vindt plaats in Zuid Afrika. Wij Nederlanders hebben de traditite om ons helemaal uit te dosssen tijdens evenementen waarbij Nederland vertegenwoordigt wordt. deOranjespecialist.nl Helpt u erbij om tijdens dit WK niet buiten de boot te vallen, want een echt oranje verklede Nederlander is niet compleet zonder oranje hoed!

De mogelijkheden

De oranje hoed komt in verschillende varianten, van pet tot pruik, van bandana tot een oranje biermuts, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het is ook mogelijk om uw logo of slogan op de oranje hoed te laten drukken.

Wacht dus niet langer want deze oranje hoed is een must have voor deze zomer!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Oranje caps - Oranje hoedjes - Oranje shawls - Oranje vlaggen - Oranje textiel - Oranje toeters - Oranje tassen